The-Party | eNgage geeft je focus
20563
post-template-default,single,single-post,postid-20563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

eNgage geeft je focus

Vind jij het lastig om tijdens een groot evenement als The-Party goed te kunnen focussen op de competities of je eigen gameplay en kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Mis jij de energie om het weekend door te komen of heb jij nu juist iets nodig om even helemaal te ontspannen? Onze nieuwe partner eNgage biedt dé oplossing in een handig blikformaat, verkrijgbaar tijdens The-Party!

eNgage is een nieuwe speler op de markt van de focus- en energiedranken met de unieke factor dat de ingrediënten van de eNgage drankjes puur natuurlijk zijn. Het drankje eNgage Focus & Power is een natuurlijke Focusdrank die een boost geeft aan je cognitieve functies samen met een goede dosis energie zodat jij makkelijk de dag doorkomt. Door de toevoeging van natuurlijke cafeïne van groene koffiebonen is dit drankje gezonder dan de standaard energiedranken. Doordat eNgage zijn energie langzamer in je lichaam los laat kun jij langer doorgaan zonder een plotselinge energiecrash te moeten ondergaan.

Naast de normale eNgage Focus & Power is er ook de diseNgage Focus & Zen. De diseNgage helpt jou ontspannen en je stress te verlagen zodat jij met een koel hoofd je situatie goed kan inschatten. Ook deze variant bestaat volledig uit natuurlijke producten, zonder toegevoegde kunstmatige stoffen.

Ben jij nu bang dat de drankjes van eNgage smaken naar de bestaande chemische energiedrankjes die je op de onderste rij in het frisvak van je lokale supermarkt kan vinden, dan hebben wij goed nieuws. Wij mochten eNgage al eerder proeven en kunnen zeggen dat de smaak meer weg heeft van bekende frisdranken dankzij de gebruikte ingrediënten. De eNgage kan goed vergeleken worden met een andere bessendrank, namelijk cassis (en wellicht een beetje dubbelfrissss), en de diseNgage heeft veel weg van je favoriete citrusfrisdranken 7Up en Sprite. Door de toevoeging van alleen natuurlijke producten en andere gezonde ingrediënten zijn de eNgage en de diseNgage naar onze mening net wat lekkerder van smaak. Proef het zelf en ervaar de unieke smaken van eNgage!

Speciaal voor ons evenement biedt eNgage een exclusieve The-Party promotieprijs, een tray eNgage blikjes is namelijk voor de actieprijs van € 25,- verkrijgbaar in onze shop. Pre-order nu vast een tray, want tijdens het evenement gaat de prijs per tray iets omhoog naar € 30,- . Je bestelling zal bij aankomst op The-Party voor je klaarstaan zodat jij gelijk een boost kan krijgen om het weekend goed te beginnen.

Benieuwd naar dit fancy nieuwe drankje?  Onze samenwerking met eNgage klinkt alvast erg aangenaam voor mensen die graag eens deze natuurlijke focusdrink willen proberen. In plaats van € 40,- voor een maandelijkse voorraad eNgage via een abonnement of € 55,- per losse tray betaal je bij ons in de ticketshop slechts € 25,-! Blikjes zijn alleen per tray te koop, losse drankjes zullen niet verkocht worden.

Tevens zullen er ook trays van eNgage en diseNgage te winnen zijn bij onze traditionele tafelloterij tijdens het weekend. Hopen dus dat jij de gelukkige winnaar bent en snel genoeg het podium kan bereiken om je Focus te claimen!

Website eNgage
Shop