The-Party | Rocket League 2v2
19682
post-template-default,single,single-post,postid-19682,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rocket League 2v2

Format2v2
Starting timeTBA
RulesClick Here
RegisterRegister Here

Voetballen met auto’s, dat is eigenlijk de meest korte samenvatting die we kunnen geven aan Rocket League. Oftewel eindelijk een voetbalgame die wél leuk is om te spelen. In teams ga je aan de slag om de bal het doel van de tegenstander in te krijgen, net zoals met normaal voetbal. Maar je auto kan net een tikje sneller met wat boostpower en met een goeie sprong weet je net wat sneller te scoren. Verdedigen of aanvallen, het is aan jullie.

Deze Rocket League 2v2 competitie is een extra competitie als aanvulling op de Rocket League 3v3 competitie. Iedereen is vrij om hier aan deel te nemen zolang je je van tevoren inschrijft via Lanergy (rekening houdende met mogelijk overlappende competities en deelnames).

Prijzen

1st place
2nd place
3rd place
TBA
TBA
TBA

The-Party 16 results

1: Team Power Unlimited
2: mCon e-Sports RL 2v2
3: Scavenge Red