The-Party | StarCraft II ThermyCup
20631
post-template-default,single,single-post,postid-20631,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

StarCraft II ThermyCup

Format1v1
Starting timeSaturday, 10.30 AM
StreamClick Here for the Stream
RegisterClick here

StarCraft 2 is al jaren de laatste écht relevante Real Time Strategy game binnen esports en hoewel de game qua populariteit zijn pieken en dalen kent en heeft gekend binnen de Benelux scene, zijn er diverse partijen die deze prachtgame nog steeds springlevend houden door middel van waardige toernooien. De ThermyCup is er eentje van en de derde editie van dit toernooi komt naar The-Party!

Het toernooi is een initiatief van uThermal. uThermal is momenteel onderdeel van Team Liquid en zal eind februari uitkomen op IEM in Katowice, Polen. Eerder wist hij in 2016 de eerste plaats te pakken tijdens IEM Shanghai, waar hij de prijzenpot van 16.000 dollar mee naar huis nam. In datzelfde jaar was hij overigens ook de winnaar van het StarCraft 2-toernooi op The-Party 14.

Wat kun je verwachten van ThermyCup 3? In de eerste plaats een tof StarCraft 2-toernooi met een prijzenpot van € 1.500, verdeeld over de top 8. Op onze plattegrond is rij EF en deels EE gereserveerd voor de StarCraft 2 community. Mocht je een ticket kopen via uThermal dan zal hij je helpen om hier plaats te nemen. Als je via The-Party zelf komt en graag bij de StarCraft 2-liefhebbers wilt zitten, stuur dan Jeroen even een berichtje op Discord.

De versie die we spelen is de laatste versie, ‘Legacy of the Void’. We beginnen met een group stage die overgaat in een double elimination bracket. Binnen de winner bracket zijn alle matches best of 5, terwijl de loser bracket deels best of 3 en deels best of 5 worden gespeeld.

De inschrijvingen voor het toernooi zullen binnenkort open gaan, en ter plekke kun je je bij uThermal bevestigen. Een toernooi van uThermal betekent immers dat deze topper ook gezellig op The-Party aan komt schuiven bij rij EF en deels EE.

Prijzen

[table “99” not found /]

The-Party 17 results

1. InZane
2. Kelazhur
3. Reinca
4. aGaham
5/6. Djorjx
5/6. mCon.Marsman
7/8. HolyHit
7/8. mCon.Riquiz