The-Party | De prijzenpot voor TP17
20733
post-template-default,single,single-post,postid-20733,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De prijzenpot voor TP17

Tijdens The-Party is er meer dan genoeg te doen voor alle bezoekers. Een weekend lang gamen met je vrienden, genieten van de shows op ons podium, langs gaan bij de verschillende standhouders die aanwezig zijn en natuurlijk mee doen aan onze spannende competities. Maar onze compo’s speel je niet alleen voor de fun, want natuurlijk hebben wij zoals elk jaar ook deze keer weer hele mooie prijzenpotten die de winnaars mee naar huis mogen nemen. Nog niet alles is volledig aangekondigd, maar wij kunnen wel vast melden dat de geldprijzen per competitie inmiddels compleet zijn!

De geldprijzen van onze grootste competities, die onderdeel zijn van de RIV4L Lan Tour, zijn iets opgehoogd zodat elke game nu een mooi afgeronde prijzenpot heeft. Ook onder de winnaars van de cosplaywedstrijd mogen wij een leuk bedrag verdelen. Alles bij elkaar opgeteld zorgt dit ervoor dat de totale prijzenpot voor The-Party 17 een zeer mooi bedrag van € 13.500 bedraagt, wat bijna een verdubbeling is van de pot ten opzichte van vorige editie!

De actuele prijzenpot per competitie is hieronder te vinden. Schrijf je tijdig in met je team en oefen hard als je kans wilt maken op deze bedragen!

[table “95” not found /]