The-Party | The-Party 17 tickets zijn uitverkocht
20655
post-template-default,single,single-post,postid-20655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 17 tickets zijn uitverkocht

Geweldig nieuws voor de zeventiende editie van The-Party, want ook deze keer zijn de reguliere tickets weer volledig uitverkocht! De gevulde zaal van het Beursgebouw zal tijdens het Paasweekend wederom honderden enthousiaste gamers samenbrengen voor drie dagen plezier, en vergeet natuurlijk ook niet de vele spannende competities om aan mee te doen waar hele mooie prijzen mee te winnen zijn. We hebben al veel aangekondigd, zoals Hearthstone, League of Legends, StarCraft 2 en Rainbow Six: Siege, maar er komt de komende weken nog veel meer leuks aan!

Mocht je eerder niet de kans hebben gehad om tickets te bemachtigen maar wil je toch nog graag deelnemen aan ons evenement, dan is er altijd nog de hoteldeal. Handig voor als je graag wat extra luxe en privacy wilt tijdens het weekend want met deze deal reserveer jij naast een plekje op The-Party ook gelijk een hotelkamer bij Holiday Inn in Eindhoven. De seats op The-Party die nog open staan zijn alleen te reserveren in combinatie met een hotelovernachting als onderdeel van de hoteldeal. Meer informatie en hoe te reserveren is te vinden op deze pagina.

Wij hebben er al mega veel zin en kunnen niet wachten tot wij eindelijk weer de deuren open mogen doen voor alle bezoekers. Tot op The-Party!

Update: Inmiddels zijn ook alle hoteltickets verkocht, wat betekent dat er geen tickets meer verkrijgbaar zijn voor The-Party 17.