The-Party | Esports update
21049
post-template-default,single,single-post,postid-21049,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Esports update

De competities zijn sinds vrijdagavond 22:00 uur al flink onderweg en er zijn al een hoop intens spannende potjes gespeeld. Gisteren zag de start van de CS:GO, Hearthstone, League of Legends, Rocket League 3v3, Rainbow Six: Siege en StarCraft 2 competities. Ook vandaag zijn wij al begonnen met competities, namelijk die van Rocket League 2v2, PUBG en League of Legends 1v1. Wil je nog graag mee doen aan leuke funcompo? Je kan je nog inschrijven voor de Hearthstone Tavern Brawl competitie, die dit weekend heel passend een tof Paasthema heeft.

De brackets van de lopende competities zijn dus ook al bekend, dus als jij benieuwd bent naar de tussenstand kun je hier terecht voor een handig overzicht van onze competities waar ook de brackets te vinden zijn. Houd ook onze Discord in de gaten, hier zullen de admins alle deelnemers op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de competities.

Ook als je zelf niet mee doet aan de competities kun je alsnog betrokken blijven bij de spanning en sensatie door op deze link te klikken. Hier vind je alle streams per game die momenteel actief zijn.

Het gaat dus weer een zeer spannende dag worden met aan het eind een paar gelukkige winnaars. Veel plezier en veel succes!