The-Party | Prijswinnaars The-Party 17
21107
post-template-default,single,single-post,postid-21107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Prijswinnaars The-Party 17

Elk jaar organiseren wij vele toffe competities op The-Party om aan mee te doen, natuurlijk met geweldige prijzen om voor te strijden. Ook de zeventiende editie van The-Party kende weer intens spannende matches en nagelbijtende finales. Uiteindelijk mochten wij alle winnaars weer verwelkomen op het podium en ze hun welverdiende prijzen overhandigen. Onderstaand nog een mooie opsomming van alle prijswinnaars op The-Party.

Competition1st place2nd place3rd place
Cosplay ContestSkathi + SomruneDutch.DovahkiinRoar & Clank Props
Counter-Strike: Global Offensive (RIV4L Lan Tour)mCon esportsjoinTheForceVae Victis
Hearthstone (RIV4L Lan Tour)MitsuhidemCon.InsaniaS1.AVZ075
Hearthstone Tavern BrawlYokanioGoudhoutAntwerp
League of Legends (RIV4L Lan Tour)Echo ZuluSector OneToxicFalcons
Toshiba League of Legends 1v1mCon.I_am_KeesEZ.BabaYagaLizardh
Seasonic PlayerUnknown's BattlegroundsBrash EsportsCronus.LVTrust Royale
Rainbow Six: SiegeGaming AllianceMasquarade EsportsGA.Cosplaypulse
Rocket League (RIV4L Lan Tour)Echo ZuluCorax GamingBrash Esports
Rocket League 2v2Dutch Bim BammCorax4Elements Esports
StarCraft 2 ThermycupInZaneKelazhurReinca

Gefeliciteerd aan alle winnaars met hun plaats op het podium van The-Party! Het prijzengeld zal deze week worden overgemaakt. De foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina, dus als je ze graag wilt zien hoef je alleen maar op de volgende link te klikken.

Het team met dit jaar de meeste vermeldingen en podiumplekken is mCon esports. Met een totaal van ‘drie en een halve’ (Rocket League 2v2 kende een mixteam tussen mCon esports en Corax Gaming) vermelding hebben zij ook dit jaar weer flink hun best gedaan. Als we het mixteam niet meerekenen, kunnen we ook Team Echo Zulu feliciteren met maar liefst drie vermeldingen. Alle records zijn geupdate op onze Hall of Fame┬ápagina.