The-Party | Timebenders speelbaar!
20889
post-template-default,single,single-post,postid-20889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Timebenders speelbaar!

De Nederlandse gaming-industrie is er eentje om te omarmen. We kennen in ons land diverse pro-gamers, organiseren prachtige evenementen en misschien nog wel belangrijker: we maken games. Ons land kent een handjevol kaskrakers, één van de first party studio’s van Sony en een heleboel vette indie games. Studio Oogbaard is momenteel keihard bezig met Timebenders, en wij hebben hem alvast speelbaar op The-Party.

Timebenders is nog het meest te omschrijven als een mix tussen Unreal Tournament, Harry Potter en de afstandsbediening van je televisie. Middels een aantal coole toverspreuken moet jij er alles aan doen om je vijand om te brengen. Deze toverspreuken hebben alles te maken met tijd, waar de afstandsbediening-factor om de hoek komt kijken. Spoel de tijd terug op de laatste seconde om je doodsscène te stoppen en ga daarna vrolijk door met het belagen van je tegenstander. Timebenders kent daarnaast met zijn third person perspectief een fijne look om op je tegenstander te jagen.

Speciaal voor The-Party heeft Studio Oogbaard zijn prioriteiten verlegd. Deze game lijkt namelijk uiterst geschikt om met een controller te spelen! Daarom heb je vanaf The-Party de kans om Timebenders zowel met toetsenbord en muis als met de controller te proberen. Op zaterdagmiddag om 13.15 spelen we op het podium alvast een kort toernooitje om de game aan je te demonstreren en om 14.30 uur begint op de Timebenders stand een ietwat groter toernooi. Beide toernooien hebben leuke prijzen dankzij HighFlow.nl, dus zorg ervoor dat je vanaf vrijdagavond alvast af en toe naar de Timebenders booth loopt om te oefenen!

UPDATE: Nu on stage: Timebenders showcase toernooitje. Na de showcase zal er bij de stand van Timebenders een uitgebreider toernooitje plaatsvinden waar dikke prijzen te winnen zijn. Loop daar dus zeker even langs als je op The-Party bent!