The-Party | Toshiba op The-Party
20880
post-template-default,single,single-post,postid-20880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Toshiba op The-Party

Vandaag maken we bekend dat Toshiba aanwezig zal zijn op deze The-Party editie.

Het Japanse Toshiba doet al geruime tijd mee in de wereld. Al sinds 1939 is dit bedrijf bezig onder dezelfde naam, en ver daar voor waren ze ook al bezig met elektronica als elektrische gloeilampen en radars. Tegenwoordig is Toshiba onder andere één van de grootste spelers als het gaat om opslagoplossingen. Qua gaming denken wij dan direct aan SSD’s en HDD’s, want ook deze producten zijn hard nodig.

Tijdens The-Party maak je daarom ook kans om de trotse eigenaar te worden van Toshiba’s TR200 line-up. De winnaar van de Toshiba League of Legends 1v1 competitie gaat naar huis met de 960 GB-versie, terwijl de runner-up het met de 240 GB-versie moet doen. Er ligt een Toshiba XS700 240 GB klaar voor de derde plaats. Erg vet om Toshiba op deze manier aan onze The-Party line-up toe te mogen voegen!