The-Party | GamersHub streamt The-Party Online
22328
post-template-default,single,single-post,postid-22328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

GamersHub streamt The-Party Online

Nadat we een aantal prijzen hebben kunnen aankondigen is het tijd om ook een aantal streams aan te kondigen. Onze vrienden van GamersHub doen namelijk ook gezellig mee met The-Party Online!

GamersHub gaat voor ons de Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Rocket League toernooien streamen tijdens The-Party Online! GamersHub is in 2015 begonnen op The-Party en heeft sindsdien aan meer dan 40 evenementen meegewerkt binnen de gaming-community van de Benelux. Door al hun ervaring zorgt GamersHub ervoor dat je niets van deze toernooien hoeft te missen en de casters zullen ervoor zorgen dat elk belangrijk moment in een epische gebeurtenis zal veranderen. De toernooien zullen gestreamd worden via de verschillende Twitch kanalen van GamersHub die je kunt vinden op onze The-Party Online pagina.

Met GamersHub erbij belooft The-Party Online een geweldig weekend te worden en één waar iedereen van kan genieten ondanks dat we niet in Nieuwegein kunnen zijn. Doe je niet mee met één van onze toernooien en heb je vanwege het coronavirus niets meer te doen? Check dan de streams van GamersHub!