The-Party | iiyama sponsort Teamfight Tactics tijdens The-Party Online
22230
post-template-default,single,single-post,postid-22230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

iiyama sponsort Teamfight Tactics tijdens The-Party Online

Voor The-Party Online heeft iiyama een aantal mooie prijzen verzorgt voor ons Teamfight Tactics toernooi. iiyama is een merk dat zich specialiseert in het maken van LCD beeldschermen.

iiyama sponsort het toernooi met een iiyama G-Master Red Eagle GB2560HSU-B1 24.5″ als hoofdprijs, een iiyama G-Master Trainingsjack voor de tweede plaats en een iiyama G-Master tas voor de derde plaats. Dit Red Eagle beeldscherm is één van de beeldschermen die iiyama speciaal heeft ontworpen voor gamers. Dit beeldscherm is uitgerust met FreeSync technologie, een 144hz refresh rate en een super snelle 1ms reactietijd waardoor je overal op kunt reageren. Met de Black Tuner functie heb je de mogelijkheid de helderheid van de donkere gebieden op het scherm aan te passen, waardoor je ongekende beeldkwaliteit ervaart en er niets aan jouw aandacht kan ontsnappen. Met het iiyama Trainingsjack en de iiyama tas kun jij laten zien dat je een goede smaak hebt wanneer het op beeldschermen aan komt en je kunt er een goede indruk mee maken tijdens onze offline evenementen zoals CampZone en The-Party Nieuwegein.

Een aantal van iiyama’s laatste producten zijn beeldschermen die perfect zijn om side-by-side mee te werken op één scherm. De ProLite XUB3493WQSU LED monitor is een 34″ beeldscherm waarmee je makkelijk twee applicaties naast elkaar kunt hebben en de ProLite X4372UHSU-B1 4k monitor is een 43″ beeldscherm waarmee je zelfs vier applicaties op hetzelfde scherm kunt hebben.