The-Party | Razer sponsort The-Party Online
22202
post-template-default,single,single-post,postid-22202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Razer sponsort The-Party Online

Ook Razer sponsort The-Party Online! Razer focust zich op gamers en is al jaren lang een populair merk.

Razer sponsort The-Party Online met de Razer Portal Smart WiFi Router en de Razer Tetra for PS4 headset. Tijdens toernooien zoals bij The-Party Online is het natuurlijk van uiterst belang dat je goed internet hebt. De Razer Portal WiFi Router gebruikt multi-channel technologie waardoor jouw signaal niet gehinderd wordt door andere WiFi apparaten. Deze router kan wel 280m² van stabiele WiFi voorzien en kan verlengt worden.

De Razer Tetra for PS4 is een headset gericht op console gaming voor de PS4. De microfoon neemt weinig achtergrond geluid op terwijl jouw stem duidelijk te horen is. Deze headset is single-sided. Het geluid van je chat komt binnen via de headset terwijl het geluid van de game gewoon van je tv komt.