The-Party | Finale dag Hearthstone Afterparty
22738
post-template-default,single,single-post,postid-22738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Finale dag Hearthstone Afterparty

Nadat we gisteren de groupsfase en round of 32 hebben afgewerkt gaan we vandaag van de round of 16 naar de finale. Heb jij vandaag niets te doen en heb je wel zin om een spannende Hearthstone competitie Live te volgen? Kijk dan zeker mee met de stream. Vandaag wordt er gespeeld voor hele mooie prijzen! 4Launch en Acer hebben voor de 1ste plaats eenĀ  27″ Acer Predator Monitor, voor de 2de plaats een Acer Nitro 5in1 pakket en voor de 3de plaats een Acer Nitro muis. Wil je meer weten over het toernooi? Kijk dan op onze toernooipagina.