The-Party | Fortnite
21632
post-template-default,single,single-post,postid-21632,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Fortnite

Dit jaar kun je ook bij ons een royale overwinning behalen in Fortnite!

Fortnite is de populairste Battle Royale van het moment. In dit spel strijd je tegen maximaal 99 andere spelers om als laatste over te blijven. Net zoals in veel andere Battle Royales verzamel je wapens, kleding en andere voorwerpen die je helpen tijdens gevechten. Waar Fortnite zich mee onderscheidt ten opzichte van andere Battle Royales en shooters is het bouwsysteem. In Fortnite kun je trappen, muren en vloeren neerzetten, ook tijdens gevechten, wat grote impact heeft op de gameplay.

Tijdens dit toernooi speel je in je eentje tegen alle andere deelnemers. Er zullen meerdere rondes gespeeld worden waarin je punten kunt verdienen. Wil jij laten zien dat je als geen ander de Victory Royale kunt krijgen? Geef je dan op en maak kans op een deel van onze prijzenpot van € 500,-. Dit toernooi zal gestreamd en gecast worden door Arcanum.

Bekijk onze toernooipagina voor alle toernooien. Je kunt je nu inschrijven.