The-Party | The-Party Nieuwegein in december
22827
post-template-default,single,single-post,postid-22827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Nieuwegein in december

Van onze kant is het even stil geweest, maar we zijn er klaar voor om weer verder te gaan met de voorbereidingen voor misschien wel het vetste weekend van het jaar. Op 18, 19 en 20 december 2020 opent de Beursfabriek Nieuwegein zijn deuren voor de 2020-editie van The-Party Nieuwegein! We zijn momenteel druk bezig om alles in te regelen, zodat we je netjes volgens de RIVM-richtlijnen mogen verwelkomen.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat deze The-Party editie anders dan anders is. Naastdat we van Eindhoven naar Nieuwegein zijn verhuisd, hebben we ook nog eens flink met de datum moeten schuiven vanwege de coronacrisis. Het goede nieuws is dat wij er nu voor gaan zorgen dat één van de laatste weekenden van het jaar in het teken gaat staan van gamen. Met spannende esports-toernooien, de meest uiteenlopende streamers en de mooiste cosplayers hebben wij er erg veel zin in!

De komende tijd zullen wij dus ook weer het één en ander aankondigen. Om te beginnen willen we je laten weten dat we de toernooipagina alvast goed hebben bijgewerkt. Inmiddels is Valorant al enige tijd uit en het lijkt erop dat dit een blijvertje is. Om er voor te zorgen dat ook Valorant in toernooivorm mooi vertegenwoordigd is, hebben we ervoor gekozen om de cashprijzen voor de derde plaats bij teamgames te schrappen (uitgezonderd gesponsorde toernooien). Op die manier blijven de eerste en tweede prijzen redelijk onaangetast of stijgen ze zelfs iets én is er dus ruimte voor nóg een toernooi met geldprijs! Welkom, Valorant!

Binnenkort laten we je ook weten hoe we onze cosplaywedstrijd aan gaan pakken en welke streamers we verwachten. We zullen uiteraard zoals eerder genoemd ook de RIVM-richtlijnen in de gaten blijven houden. Hopelijk zien we je aan het eind van het jaar. Koop nu je ticket!