The-Party | Valorant op The-Party
22848
post-template-default,single,single-post,postid-22848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Valorant op The-Party

Een tijdje terug kondigde de ontwikkelaar van League of Legends aan bezig te zijn aan een hele rits nieuwe games. Inmiddels zijn er twee verschenen. Hoewel we niet direct potentie zien om Legends of Runeterra van een toernooi te voorzien, is Valorant sinds zijn release begin juni erg populair. Tijd om Valorant dus op te nemen in onze toernooilijst!

Valorant is een tactische First Person Shooter waar twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen. De diverse karakters in het spel, Agents genoemd, beschikken ieder over een unieke vaardigheid zodat iedere match een nieuwe strategie vereist. Na 25 speelrondes wordt het team met de meeste wins bekroond tot winnaar. Valorant wordt zowel met Counter-Strike: Global Offensive als Overwatch vergeleken; CSGO’s speelstijl wordt gehanteerd terwijl de unieke vaardigheden van de karakters erg doen denken aan de karakters uit Overwatch. De combinatie is echter uniek genoeg om Valorant erg serieus te nemen als een op zichzelf staande game.

Onze toernooi admins zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van de regels. Binnenkort zal het sowieso mogelijk zijn om je voor al onze toernooien in te schrijven. Met een prijzenpot van € 1.100,- verdeeld onder de eerste en tweede plaats zijn wij ervan overtuigd een mooi eerste Valorant toernooi op te zetten tijdens The-Party Nieuwegein op 18, 19 en 20 december. Wij hebben er in ieder geval alvast zin in!