The-Party | The-Party Online: game mee met onze streamers
22939
post-template-default,single,single-post,postid-22939,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Online: game mee met onze streamers

Het is geen nieuws meer dat The-Party Nieuwegein is verzet naar 17, 18 en 19 december 2021. Dat betekent echter niet dat we niets kunnen doen op de oorspronkelijke datum. Nu we grotendeels thuis zitten, lijkt het ons een goed idee om in ieder geval een deel van het The-Party plezier alsnog naar je computer te brengen! Tickets voor december 2021 zijn reeds beschikbaar.

Met The-Party proberen we jullie altijd voor te stellen aan de leukste streamers van het moment. Dit jaar hadden we leuke plannen om onze streaming area uit te breiden, waardoor we jullie kennis zouden kunnen laten maken met meer streamers dan normaal. Nu we weer een online editie organiseren, lijkt het ons leuk om deze grotendeels door deze streamers in te laten vullen. Ook op Discord is er genoeg te doen. Zowel de organisatie als de streamers hebben gekozen voor zoveel mogelijk ‘fun games’. Hier is vaak genoeg ruimte om gezellig aan te sluiten, dus kom gezellig met ons gamen!

Ons programma voor The-Party Online is nog niet af, maar we willen alvast aankondigen waar we al wèl nieuws over hebben. Op vrijdag 18 december gaan we ’s avonds om 20.00 uur van start met een nog nader te noemen streamer. Een uur later zullen enkele crewleden op Discord te vinden zijn om Jackbox Party Pack 7 te spelen met iedereen die geïnteresseerd is.

Vanaf 22.00 uur nodigen we jullie uit om mee te kijken naar sQumm. Deze goedlachse jongen is normaal tijdens zijn streams vaak in een potje Call of Duty: Warzone te vinden en organiseert zo nu en dan een avond gevuld met fungames. Door zijn sterke feedback op zijn spelers en zijn gezellige persoonlijkheid en interactie een perfecte match voor The-Party Online. Check zijn stream en speel gezellig wat potjes Among Us en Jackbox mee!

Op zaterdag 19 december gaan we om 14.00 uur weer van start, met wel vier streamers tegelijkertijd! KaosApe, Jaseyrae, Marvelouskenzhi en NordixTV zorgen voor een gezellige Pummel Party playsessie. Wij kijken erg uit naar deze streamercombinatie. KaosApe hebben we al jaren over de vloer en is laat een perfect voorbeeld zien waar hij skills combineert met fun; de ene dag wint hij een groot toernooi in een random battle royale game, de andere dag speelt hij lekker een potje Among Us, Teamfight Tactics of Pummel Party. We zijn iets minder recent ook bekend met Jaseyrae, Marvelouskenzhi en NordixTV, die ook aardig aan dit profiel lijken te voldoen. NordixTV speelt zijn shooters, maar voert de spanning graag op met Phasmophobia. Marvelouskenzhi begint graag aan MMO-sessies binnen World of Warcraft en ArcheAge, maar racet zo nu en dan ook iedereen van de baan in Gran Turismo. En dan Jaseyrae, die vaak in een potje Teamfight Tactics te vinden is. Ter afwisseling speelt zij van alles; van The Sims 4 tot Assassin’s Creed. Als nieuwigheidje zal zij binnenkort beginnen met Engelstalige streams.

Zelf zitten onze crewleden vanaf 15.00 uur weer klaar voor een potje Mario Kart 8 of Smash Bros, net waar er behoefte aan is. Op onze programmapagina staat alles mooi samengevat, maar uiteraard gaan we niet eigenwijs doen als er meer behoefte is aan andere games. Immers staat dit The-Party Online weekend in het teken van samen gamen, dus laten we hier ook gewoon samen uitkomen. Al hopen we natuurlijk van harte dat we onze The-Party bezoekers mogen bekogelen met rode schilden en bananenschillen.

Om 20.00 uur is het tijd voor Goedgemutst. Dit koppel doet zijn naam ontzettend veel eer aan. Nim en Trui zijn twee streamers die altijd vrolijk zijn, niet bang zijn om met je in discussie te gaan, per stream een ‘vraag van de dag’ introduceren om mensen aan het kletsen te krijgen en een grote diversiteit aan games spelen. Onze organisatie werkte eerder dit jaar met hen samen tijdens de online editie van een zakelijk evenement voor game-ontwikkelaars. Het maakt echter niet uit of ze aan de slag gaan met een ’triple A’ game of een indie game; bij Goedgemutst zul je altijd goed gemutst zijn. Zij zullen aan de slag gaan met Fall Guys. Eens kijken of we daadwerkelijk eens de finale van zo’n potje kunnen bereiken!

Als The-Party fotograaf spreekt MortumXL onwijs veel bezoekers, esporters, cosplayers en streamers. Reden genoeg om zelf ook de stream met regelmaat aan te zetten! Om 22.00 uur gaat hij samen met The-Party organisator Jeroen aan de slag met diverse co-op games en multiplayer games. Jeroen heeft afgelopen zomer tijdens de online editie van CampZone zijn vuurdoop gehad betreffende het streamen. Hij heeft er zin in om samen met MortumXL en jullie weer de meest maffe games te spelen. Er wordt gestart met Untitled Goose Game, maar zodra er genoeg mensen geïnteresseerd zijn spelen ze graag een potje Golf With Your Friends of Jackbox Party Pack 7.

Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook! Bekijk onze programmapagina voor alle informatie.