The-Party | The-Party Online programma
22953
post-template-default,single,single-post,postid-22953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party Online programma

Het The-Party Online programma is compleet! Aankomend weekend zullen wij om 20.00 uur van start gaan met het in het zonnetje zetten van diverse streamers die volgens ons het kijken waard zijn. De meerderheid van de streamers zijn voor onszelf nog nieuwe gezichten die we graag voor het eerst in onze streaming area op The-Party hadden verwelkomd. Hoog tijd voor onze digitale streaming area dus!

Dat is meteen ook waar we tijdens deze The-Party Online onder andere op focussen. Onze vorige The-Party Online in april had de focus op esports en toernooien, dit keer gaan we gewoon lekker ouderwets gezellig met elkaar gamen terwijl we onze streaming area in de gaten houden.

In ons vorige bericht lieten we al weten dat sQumm op vrijdag 18 december om 22.00 uur klaar zit voor wat potjes Jackbox en Among Us. Twee uur hiervoor, om 20.00 uur, trapt Sejecem echter af met eveneens een gevarieerd aantal multiplayer games. Wat hij precies gaat spelen weet hij nog niet, maar als we naar zijn streams kijken zal er vast en zeker een racegame of twee tussen zitten. Wellicht kun je aanschuiven bij wat potjes Mario Kart of Rocket League. Laat ook vooral even weten wat voor snacks je in huis hebt gehaald, want naast racegames weet Sejecem ook alles van eten! Met zijn moeder heeft hij er al diverse kookstreams op zitten, al vermoeden wij dat hij The-Party Online liever vanaf zijn gameplek van start laat gaan dan vanuit de keuken. Multiplayer madness gegarandeerd!

Op zaterdag 19 december om 14.00 uur gaan KaosApe, Jaseyrae, Marvelouskenzhi en NordixTV zoals al genoemd aan de slag met Pummel Party. De heren en dame hebben besloten er een competitief streamerspel van te maken, want ook PeperTV, hypeRR1993, ThePens en Deadlychungus schuiven aan. PeperTV en hypeRR1993 overbruggen iedere horrorgame en zijn ook vaak bewapend in diverse shooters te vinden, ThePens weet alles van de esports scene en DeadlyChungus laat in games als Apex Legends zien dat je haar ook beter te vriend kunt houden. Voor wie van deze acht pummels ben jij?

Om het programma maar meteen volledig aan te kondigen: op zaterdagavond kun je om 20.00 uur bij Goedgemutst terecht voor Fall Guys, waarna MortumXL en Jeroen vanaf 22.00 uur laten zien dat je geen golfstick nodig hebt om een balletje in een putje te krijgen tijdens Golf With Your Friends.

Op zondag 20 december begint SushikillerHD met de afsluiter van The-Party Online’s digitale streaming area. Om 14.00 uur zal hij starten met een Jackbox stream. Normaal gesproken kun je hem volgen voor bijzondere Valorant plays, al heeft hij als unieke game ook osu! op zijn gamelijst staan. Deze maffe ritmegame bestaat al sinds 2007 en hoewel het iets weg heeft van titels als Dance Dance Revolution en Guitar Hero, is het toch compleet anders. Alleen hierom al raden wij aan om zondag even kennis te maken met hem, zodat je tijdens zijn normale streamuren weer een mooie nieuwe gaming-ervaring mee kunt pakken.

The-Party’s crewleden zijn tussendoor op Discord te vinden om ook wat games te spelen. Momenteel denken we aan Jackbox op vrijdagavond om 21.00 uur, Mario Kart op zaterdagmiddag om 15.00 uur en Among Us op zondagmiddag om 15.00 uur. We hebben er zin in! Bekijk ons volledige programma hier.