The-Party | HighFlow is weer van de partij!
19194
post-template-default,single,single-post,postid-19194,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

HighFlow is weer van de partij!

Ook HighFlow is er weer bij tijdens het leukste gamingfeestje van de Benelux! Deze expert op het gebied van waterkoeling en casemodding is al jaren een bekend gezicht op The-Party, en ook dit jaar zijn ze weer aanwezig met een grote groep enthousiaste gamers en modders. Loop eens een keer langs bij HighFlow tijdens het evenement als je benieuwd bent naar wat je precies kan doen met waterkoeling in je computer of wilt zien wat voor toffe casemods zij deze keer bij zich hebben. Voor onze competitieve bezoekers neemt HighFlow mooie prijzen mee voor de winnaars van enkele van onze competities!

HighFlow zal onder andere de prijzen verzorgen voor de recent toegevoegde HighFlow Hearthstone Tavern Brawl funcompetitie. Ook de drie beste teams van de Legion League of Legends competitie mogen blij gemaakt worden met hardwareprijzen gesponsord door HighFlow. Als je nog niet al aan het oefenen was met je team dan is het daar nu zeker tijd voor! Daarnaast zijn er nog veel toffe waterkoelingkits te winnen dankzij HighFlow. Deze kitjes komen kant-en-klaar geleverd en zijn extreem toegankelijk voor zelfs de grootste computerleek zodat je dit zelf in je eigen computer kan installeren.