The-Party | The-Party 16 tickets bijna uitverkocht!
19069
post-template-default,single,single-post,postid-19069,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 16 tickets bijna uitverkocht!

Goed nieuws, want het belooft een gezellig druk paasweekend te worden dit jaar. Er is nog maar een klein aantal tickets beschikbaar voor The-Party, waarna de zestiende editie van de leukste LAN-party van de Benelux officieel uitverkocht zal zijn! Heb jij nog steeds geen ticket voor dit jaarlijkse spektakel? Dan begint de tijd nu toch echt te dringen. Ons programma staat weer bol van de spannende competities en toffe activiteiten, dus dit wil je absoluut niet missen! Surf snel naar onze ticketshop om je eigen ticket nog gauw vast te stellen. Wel benieuwd naar The-Party maar nog niet zeker of een geheel weekend gamen iets voor jou is? Dagbezoekers zijn op zaterdag 31 maart welkom om een kijkje te komen nemen (dagtickets verkrijgbaar aan de deur voor €10 EUR).

Een goede nachtrust en fit beginnen aan de competities is belangrijk als je van plan bent te gaan voor de ultieme overwinning. Skills kunnen wij je niet geven, maar wat wij wel kunnen aanbieden is een mooie hoteldeal! Met deze combinatie krijg je toegang tot The-Party 16 en een gereserveerde kamer in het Inntel Hotel Arts Eindhoven. Zo kun je de dag uitgerust beginnen en hoef je je geen zorgen te maken over harde snurkers in de slaapzalen.

Vergeet ook niet dat je bij ons gamingstoelen kan huren! Speedseats is weer van de partij en komt met een flinke lading stoelen naar The-Party. Voor een kleine prijs kun jij voor het weekend een luxe Speedseats Gaming Chair huren zodat jij comfortabel en in stijl de competitie kan aan gaan. Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar de website van Speedseats om je stoel te bevestigen.