The-Party | The-Party 16 is uitverkocht!
19289
post-template-default,single,single-post,postid-19289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party 16 is uitverkocht!

Het is officieel, het hoge woord mag er uit, de cijfers liegen er niet om. Het Beursgebouw Eindhoven gaat een druk paasweekend krijgen met een volle zaal en vele fanatieke gamers die zullen strijden om dikke prijzen. Met nog maar minder dan vier weken te gaan kunnen wij met trots aankondigen dat de reguliere tickets voor de zestiende editie van The-Party volledig uitverkocht zijn!

Wil je toch nog heel graag naar The-Party komen? Boek dan een hotelkamer bij onze partner Inntel Hotels Art Eindhoven via onze site. Met deze combinatie-deal krijg jij toegang tot The-Party inclusief een seat en word jij ’s ochtends ook nog eens fris en fruitig wakker om je dag op The-Party goed uitgerust te beginnen. Kijk op onze seatmap welke plekken er nog mogelijk zijn voor deze hoteldeals. Let wel op dat deze plekken alleen opengesteld worden bij de aankoop van een hotelticket. Kijk hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Ook al zijn alle reguliere tickets in onze shop uitverkocht, je kans op het verkrijgen van tickets is nog niet verkeken. NETGEAR Nighthawk Pro Gaming heeft nog tickets voor The-Party om weg te geven aan twee gelukkige winnaars! Hoe je deze tickets precies kunt winnen? Houd ons en NETGEAR in de gaten via onze site en Facebook waar later meer informatie over deze giveaway bekend zal worden gemaakt.

Wij hebben er al mega veel zin en kunnen niet wachten tot wij eindelijk weer de deuren open mogen doen voor alle bezoekers. Tot op The-Party!

EDIT: De lege grijze plekken op de seatmap komen overeen met het aantal tickethouders die nog geen seat hebben gekozen op de map. Deze tickets zijn dus wel al verkocht maar zijn nog niet als seat geclaimd. Alle reguliere tickets zijn definitief uitverkocht.