The-Party | Trust Gaming voorziet The-Party van vette prijzen
19248
post-template-default,single,single-post,postid-19248,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming voorziet The-Party van vette prijzen

Competities zijn leuk, maar zijn natuurlijk vele malen leuker (en spannender) als er mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn al heel veel vette prijzen om voor te strijden bij veel spannende competities, maar nog niet alles is bekend gemaakt. Vandaag mogen wij in ieder geval alweer twee van onze competities aanvullen met toffe prijzen, mogelijk gemaakt door een nog toffere sponsor. Trust Gaming is wederom van de partij als  sponsor van The-Party 16!

Trust Gaming biedt value for money gaming accessoires voor pc en console, om je te helpen een champion te worden. Het internationale bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan, variërend van producten voor beginners tot aan professionele gamers. Dankzij de hechte relatie met verschillende pro spelers hebben ze de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Trust Gaming biedt passende producten voor elk budget.

Trust Gaming zorgt voor een hoop prijzen die jij kan winnen bij onze competities en activiteiten, zoals de Easter Egg Hunt powered by Trust Gaming. Naast de prijzen van Gamecardsdirect winnen vinders van onze paaseieren ook Trust Gaming goodies! De Trust Gaming rugzak met onder andere een lekker warme beanie en stijlvolle zonnebril liggen voor de speurders klaar. De vinders van het zilveren ei ontvangen daarnaast een Trust Gaming Laban muis en de vinder van het gouden ei gaat naar huis met een Trust Gaming Cada Mechanical Keyboard.

Bij dezen mogen wij ook bekend maken dat de Overwatch competitie gesponsord zal worden door Trust Gaming. De drie beste teams van de Trust Gaming Overwatch competitie mogen uitkijken naar vette hardware prijzen. Zo krijgen de spelers op de welverdiende eerste plaats elk een Trust Gaming Cada Mechanical Keyboard, de runner-ups mogen wij blij maken met zes Trust Gaming Hawk Headsets en het derde team mag zes Trust Gaming Laban muizen in ontvangst nemen.

Trust Gaming voorziet daarnaast ook de Trust Gaming Rainbow Six: Siege competitie van mooie prijzen, waardoor wij de prijzenpot voor de winnaars ook nog eens mogen verhogen. Dankjewel Trust Gaming! Aan de winnaars op de eerste plaats mogen wij een mooie prijzencheque ter waarde van € 750 overhandigen, de tweede plaats ontvangt vijf keer een Trust Gaming Dion Headset en een cheque ter waarde van € 250, en voor de derde plaats hebben wij vijf keer een Trust Gaming Heron muis klaar liggen. Last but not least geeft Trust Gaming ook prijzen weg bij de tafelloterij! Hier doet iedereen met een seat op The-Party 16 automatisch aan mee, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn wanneer de tafelloterij van start gaat. Wordt jouw seat door ons systeem uit de loting getrokken, ren dan zo snel mogelijk naar het podium om je prijs in ontvangst te nemen. Wie weet win jij wel een Trust Gaming Cada Mechanical Keyboard of een Trust Gaming Laban muis!

“CHAMPIONS ARE NOT BORN, THEY ARE BUILT.”

Trust Gaming begrijpt dat je klein moet beginnen om groot te worden en dat is waarom ze zich niet alleen focussen op high-end producten voor de elite onder de gamers. Ze hebben een lijn ontworpen die met je meegroeit terwijl je steeds hoger in rang wordt. Van simpele, betaalbare items voor iedereen die net begint met gamen, tot specifiek ontworpen pro gear dat je helpt te concurreren met de besten van de besten. Deze filosofie wordt #buildingchampions genoemd.

~ Trust Gaming