The-Party | Seasonic en Wooting sponsoren The-Party
20934
post-template-default,single,single-post,postid-20934,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Seasonic en Wooting sponsoren The-Party

Wanneer je aan goeie computervoedingen denkt, kom je al gauw het merk Seasonic tegen. Niet zo gek ook, want deze type producten maken zij al zo’n veertig jaar. Met meerdere awards op zijn naam is Seasonic een merk om moeilijk te negeren, wat een samenwerking tijdens The-Party alleen maar logischer en logischer maakt.

Tijdens de ‘Seasonic PlayerUnknown’s Battlegrounds powered by Wooting’-competitie (leuke game om lange competitienamen mee te maken) zijn Seasonic en Wooting dan ook groots van de partij. De deelnemers aan deze competitie strijden voor het door Seasonic beschikbaar gestelde prijzengeld en tijdens de stream zijn er wat prijzen van zowel Seasonic als Wooting te winnen. Daarnaast is er op zaterdagmiddag een ‘powered by Seasonic’ loterij, waar je óók diverse producten kunt winnen. En last: ben je into cosplay, dan maak je ook kans op prijzen uit de stal van Seasonic.

Seasonic pakt dus lekker dik uit zoals je kunt lezen. De oplettende kijker zag echter de naam ‘Wooting‘ ook voorbij komen in de vorige alinea. Wooting is het bedrijf achter het allereerste analoge mechanische toetsenbord. Na een meer dan zomaar succesvolle Kickstart campagne konden ze een klein aantal jaar terug beginnen met de productie van hun Wooting keyboards, welke te winnen zijn bij de bovengenoemde activiteiten. Wooting en Seasonic hebben namelijk de handen in één geslagen om de Wooting toetsenborden aan de man te brengen, dus dat je ook Wooting op The-Party tegen gaat komen is zeker. Wooting’s focus ligt dit evenement op de Wooting One, terwijl Seasonic zich richt op hun Focus Home Gold-productlijn.

Wij zijn alvast erg enthousiast over onze samenwerking met Seasonic en Wooting!

Website Seasonic
Website Wooting
PUBG competitie
Cosplay Contest