The-Party | Trust Gaming op The-Party
20784
post-template-default,single,single-post,postid-20784,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming op The-Party

We mogen de terugkeer van een bekend gezicht aankondigen, want Trust Gaming is ook dit jaar weer van de partij als sponsor voor The-Party 17!

Trust Gaming zal naast de rol van sponsor ook een fysieke aanwezigheid hebben op The-Party met een eigen stand! Hier zul je altijd vertegenwoordigers van Trust Gaming vinden die al je vragen over hun producten kunnen beantwoorden, en daarnaast zijn ze natuurlijk ook altijd te porren voor een diepgaand gesprek. De chillstand van Trust Gaming staat er het hele weekend, dus loop zeker een keertje langs wanneer je tijd hebt tussen alle competities door.

Samen met ons en de Paashaas is Trust Gaming ook verantwoordelijk voor het verstoppen van de gekleurde eieren voor de Trust Gaming Easter Egg Hunt. Na het opzetten van je uitrusting kun je gelijk aan de slag gaan met het afspeuren van het Beursgebouw. Als je goed zoekt in alle hoekjes en gaatjes vind je misschien wel zo’n eitje. Vinders zijn welkom bij de Trust Gaming stand om daar het gevonden ei in te leveren, en voor de moeite zul je beloond worden met een toffe goodiebag met wellicht een leuk extraatje afhankelijk van wat voor kleur ei je inlevert.

Website Trust Gaming
Trust Gaming Easter Egg Hunt