The-Party | The-Party naar Nieuwegein!
21401
post-template-default,single,single-post,postid-21401,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The-Party naar Nieuwegein!

De volgende editie van The-Party komt eraan en 2020 is het jaar waar we een aantal belangrijke zaken zullen veranderen. Omdat Beursgebouw Eindhoven vanaf het nieuwe jaar voor eeuwig haar deuren sluit, is de allergrootste verandering onze verhuizing. Lees dit bericht even door om op de hoogte te zijn van onze veranderingen en eerste aankondigingen!

Locatie

We verhuizen van Eindhoven naar Nieuwegein, om precies te zijn naar de Beursfabriek, 72 kilometer verderop. Een mooie locatie met meer mogelijkheden. Fun fact: vroeger was dit de vaste locatie van lanparty Netgamez. Waar The-Party in Eindhoven al jaren van uitverkochte edities heeft mogen genieten, is er in de Beursfabriek ruimte voor meer deelnemers. We leveren onze vele restaurants op loopafstand in voor een groots aantal gratis parkeerplaatsen, al is er in de nabije omgeving een McDonald’s en een restaurant met bowlingbaan te vinden. De supermarkt is ook lekker dichtbij en kost je zo’n 5 minuten met de auto. Qua hotel raden we aan iets te boeken in Utrecht en gebruik te maken van de tram of een Uber. Uiteraard zijn we bezig met het kijken naar een hoteldeal.

DescriptionEindhoven (Old)Nieuwegein (New)
Date:Easter weekendFirst weekend of April
Internet:5 GbpsUnlimited (Minimum of 10 Gbps)
Capacity:1150+ participants1500+ participants
Parking:ExpensiveFree
Catering:One food courtMultiple food stands and our own bar
Bars:A lot within walking distance Our own in-house bar, Utrecht is also close by
Restaurants:A lot within walking distance2 within walking distance, Utrecht is also close by
Supermarkets:One within walking distance A lot within a 5 minute driving distance

 

Geldprijzen

De vaste locatie van dit evenement mag dan misschien wel veranderen, maar het recept voor een succesvolle The-Party editie blijft gewoon staan. De toernooien voor Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Hearthstone en nieuwkomer Teamfight Tactics mogen alvast een graantje meepikken van de prijzenpot die momenteel al op € 8.500,- cash staat. Check onze tournaments pagina voor een overzicht van de toernooien die we nu al hebben aangekondigd. More info soon!

Streamers

Gedurende het weekend zullen er daarnaast ook diverse streamers op het evenement te vinden zijn. We weten nog niet wie we een volledig weekend en wie we een deel van het weekend mogen verwelkomen, maar in ieder geval komen KaosApePeperTVStalkerkoffieMonkeloidTV en MrAdrian langs. Gezellig! Bekijk onze streamingpagina.

En meer

Verwacht weer een paar leuke podiumactiviteiten, makkelijk te winnen prijzen, verstopte paaseieren (ook al is het geen Pasen), een verbluffende cosplayshow en een razendsnel netwerk dankzij Juniper Networks. The-Party wordt dus wederom een fantastisch weekend wat je niet mag missen!

Tickets

Te vinden op onze ticketpagina. Overweeg ook om een gaming monitor en/of een gamingstoel erbij te huren! Join ook onze Facebook event pagina.

Tot 3/4/5 april 2020!