The-Party | Gelukkig Nieuwjaar van de The-Party Crew!
21451
post-template-default,single,single-post,postid-21451,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gelukkig Nieuwjaar van de The-Party Crew!

Vandaag gaan we met z’n allen alweer het derde decennium van dit millennium in, en daarbij wensen wij van The-Party iedereen een heel gelukkig en voorspoedig 2020 toe!

Wellicht heb je het door alle drukte en commotie rondom de feestdagen niet meegekregen, maar The-Party is verhuisd. Naar Nieuwegein om precies te zijn! Een hele mooie locatie met enkele handige opties en ook een aantal zeer toffe mogelijkheden voor de toekomst. Doordat het definitief rond krijgen van deze verhuizing meer tijd in beslag nam dan gewenst was, is ook onze kaartverkoop later begonnen dan dat jullie van ons gewend zijn. Om dit goed te maken laten wij de eerste kortingsperiode doorlopen tot 8 januari. Koop jij nu nog je kaartje voor het einde van de periode, dan heb jij je toegangsticket voor de goedkoopst mogelijke prijs. Wacht dus niet te lang!

Een nieuwe, grotere locatie betekent ook dat wij meer ruimte hebben voor deelnemers. Maar nu denk je misschien, meer deelnemers betekent toch ook meer last op het netwerk? Geen zorgen, want wij regelen weer de razendsnelle, ├╝berdikke internetverbinding zoals je die van ons gewend bent op The-Party in het Beursgebouw. Minimale lag, storingen en mankementen zodat iedereen naar hartenlust kan gamen. De locatie mag dan wel veranderen, maar alles wat The-Party zo tof maakt zal natuurlijk ook mee verhuizen naar Nieuwegein.

Geniet nog van de Nieuwjaarsduik, een lekker rustig ontbijtje of wat je ook van plan bent te doen op deze mooie eerste dag van het nieuwe jaar. Wij hopen in ieder geval iedereen weer te mogen verwelkomen op de nieuwste editie van The-Party. Tot dan!