The-Party | Win kaarten voor Frag-o-Matic tijdens The-Party Online
22267
post-template-default,single,single-post,postid-22267,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Win kaarten voor Frag-o-Matic tijdens The-Party Online

Eigenlijk maakt het helemaal niet uit welk Benelux Lan event nu het grootst of het best is. Zowel The-Party als Frag-o-Matic als The Reality doen altijd hun uiterste best om van hun evenement een onvergetelijke ervaring te maken. In moeilijke tijden zoals deze maken de organisaties overigens zo nu en dan ook een praatje met elkaar, om vervolgens te beseffen dat het best een leuk idee is om The-Party Online samen op te pakken.

Frag-o-Matic zal The-Party Online sponsoren met kaarten voor hun volgende evenement! Frag-o-Matic 22.1 zal plaats gaan vinden van 4 tot 6 september. We geven 5 Frag-o-Matic kaarten weg bij onze online toernooien van Hearthstone, League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive. Vette shit, want zeker voor de laatste twee games heeft FOM ongetwijfeld ook weer een mooi toernooi klaar staan. Als winnaar van deze prijs heb je in ieder geval weer een leuk weekend om naar uit te kijken!

Frag-o-Matic (FOM) is net als The-Party een groot gaming waar bezoekers zelf hun PC meenemen. Het weekend bestaat uit een tof weekend gamen en de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende toernooien waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. FOM vindt ieder jaar twee keer plaats in Belgiƫ. Elke editie van heeft daarnaast een eigen thema. Dit thema bepaalt hoe het evenement wordt aangekleed en als bonus bedenken ze nog een aantal gethematiseerde activiteiten die ook op CampZone niet mis zouden staan!