The-Party | Win tickets voor The Reality tijdens The-Party Online
22291
post-template-default,single,single-post,postid-22291,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Win tickets voor The Reality tijdens The-Party Online

We zeiden het gisteren al, maar wij zijn niet de enige die er alles aan doen om onvergetelijke gaming evenementen neer te zetten. Nadat we eerder aankondigden dat Frag-o-Matic ons sponsort met kaarten voor hun volgende evenement is het nu tijd om ook The Reality als sponsor aan te kondigen!

The Reality zal The-Party Online sponsoren met kaarten voor hun volgende evenement. The Reality XXI zal plaatsvinden van 25 tot en met 27 september. The Reality is een gaming event dat plaatsvindt in Expo Assen. Ook bij The Reality kun je aan verschillende toernooien deelnemen, waaronder Rainbow Six: Siege, League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive. Toernooien waarmee je tijdens The-Party Online mooie prijzen kunt winnen.

The Reality is een offline gaming evenement waarbij je zelf je PC meeneemt om op te gamen. Eenmaal daar kun je genieten van een weekend lekker gamen met je vrienden en, als je er zin in hebt, kun je ook aan activiteiten zoals de verschillende toernooien meedoen. Heb jij zin om nog een weekend lekker te gaan gamen? Geef je dan op voor één van de eerder genoemde toernooien en win die tickets!

We zijn momenteel in overleg over onze prijsindeling. Hierdoor zijn de te noemen prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Voor nu staan zowel de tickets voor Frag-o-Matic als voor The Reality als prijzen voor de 5v5 toernooien.