The-Party | 4Launch en Acer sponsoren The-Party Online Hearthstone Afterparty
22693
post-template-default,single,single-post,postid-22693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

4Launch en Acer sponsoren The-Party Online Hearthstone Afterparty

Afgelopen weekend organiseerden wij onze eerste The-Party Online. Ondanks dat we vanwege het coronavirus vlak voor het evenement moesten besluiten om The-Party Nieuwegein te verplaatsen en dit te vervangen door een online editie zijn wij erg blij met hoe het evenement is verlopen. Daarom kondigen wij vandaag de datum van onze Hearthstone Afterparty aan!

De Hearthstone Afterparty wordt mogelijk gemaakt dankzij de gecombineerde krachten van 4Launch en Acer en zal plaatsvinden op 18 en 19 april. Voor de winnaar hebben 4Launch en Acer een 27″ Acer Predator Monitor. De Acer Predator Monitor is geschikt voor gamers dankzij de hogere verversingssnelheid en snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Dit model beschikt ook over ingebouwde speakers en je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen om een goede werkpositie te kunnen aannemen. Voor de tweede plaats is er een Acer Nitro 5in1 pakket. In dit pakket zitten een muis, een muismat, een headset, een keyboard en een backpack. Met een set als deze zit je in één keer goed en het is perfect om mee te nemen naar een gaming evenement zoals The-Party Nieuwegein. Voor de derde plaats een Acer Nitro muis. Deze muis heeft 8 knoppen en 6 instelbare DPI-niveau’s waardoor je er zelf de perfecte muis van kunt maken.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze The-Party Online pagina. Wil jij ons laten zien wat je in huis hebt nu je thuis zit door het coronavirus? Schrijf je dan in via Lanergy!