The-Party | Thermaltake ook van de partij als sponsor
19404
post-template-default,single,single-post,postid-19404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Thermaltake ook van de partij als sponsor

Een bedrijf dat toch wel van alle markten thuis is op het gebied van computeraccessoires, en dit tijdens The-Party ook laat zien door middel van gaming competities én cosplay, is Thermaltake. Wij mogen met trots aankondigen dat zij een sponsor gaan zijn van The-Party 16!

Thermaltake staat natuurlijk bekend om zijn grote selectie aan computeronderdelen zoals goede coolers en voedingen, maar ze hebben nog veel meer in huis! Zo verkopen ze ook gaming accessoires, en onder de naam Tt eSPORTS hebben ze een gigantisch assortiment aan esports gear, waaronder high-end precisie muizen, mooi belichte (mechanische) toetsenborden en headsets van fantastische kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Nemesis Switch RGB gaming muis. Deze optische muis maakt gebruik van een uniek systeem om met de zij-knoppen snel tussen verschillende keybinds voor variërende games te switchen. Geschikt voor liefhebbers van FPS, RTS, MOBA en MMO games, deze muis is ook nog eens flink customizable en met de ingebouwde RGB verlichting kun jij zelf kiezen in welke kleuren jij de strijd aan gaat.

Dit jaar hebben we een aantal mooie Thermaltake competities voor jullie. Bij de Thermaltake Hearthstone competitie zullen er, behalve een geldbedrag, ook fantastische gaming prijzen te winnen vallen. Er is hier gedacht aan de eerste plek, maar gelukkig ook aan de tweede en derde plek. De grote winnaar gaat naar huis met een Nemesis Switch + Shock Pro RGB + Dasher Medium, de tweede plek wint een Cronos Riing RGB, en de derde plek een Ventus X Plus. Voldoende kans om wat moois te winnen dus! Ben je niet zo goed in kaartspellen, maar wel in League of Legends? Dan heb je geluk, want bij de Thermaltake League of Legends 1v1 competitie zijn ook geweldige Thermaltake prijzen te winnen voor de top drie spelers. Degene die de eerste plaats bij deze competitie behaalt krijgt een View 37. De tweede plek krijgt een Nemesis Switch + Draconem RGB Cloth, en de derde prijs is een Shock Pro RGB.

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer een cosplay contest waar jij jouw favoriete game characters tot leven kunt zien komen. De Thermaltake The-Party Cosplay Contest zal prachtig zijn om te zien, maar is ook zeker aantrekkelijk voor de competitieve cosplayers die deze editie meedoen. Dit jaar kunnen deelnemende cosplayers met hun creatieve creaties geld én Thermaltake prijzen winnen, bovenop de al bekende prijzenpot. De beste cosplayer gaat naar huis met een Nemesis Switch + Shock Pro RGB. De tweede prijs is een Ventus X Plus + Dasher Medium, en de derde prijs is een Ventus X Plus. Genoeg reden dus voor de cosplayers om zich van hun beste kant te laten zien op ons podium.

Je kan je al inschrijven voor de competities, dus wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in als je dat nog niet gedaan hebt!

Website Thermaltake
Thermaltake Hearthstone competitie
Thermaltake League of Legends 1v1 competitie
Thermaltake The-Party Cosplay Contest